Autoservis i benzinska pumpa ‘Budeš’ postaje ovlašteno prodajno mjesto Castrol ulja u Jajcu

Podijeli članak:

Autoservis i benzinska pumpa “Budeš” s ponosom objavljuje da je nedavno postala ovlašteno prodajno mjesto za Castrol ulja u regiji Jajca. Ovaj renomirani servis je potpisao dugogodišnji ugovor i sada nudi ugradnju i prodaju ovlaštenih Castrol motornih ulja.

U današnje vrijeme, novi motori su sve manji, ali istovremeno i snažniji. Proizvođači vozila zahtijevaju složena potpuno sintetička ulja koja se mogu nositi s visokim pritiscima u motoru i osigurati učinkovitu potrošnju goriva. Upravo iz tog razloga je važno biti siguran što sipate u svoje vozilo.

Autoservis “Budeš” i njihovo partnerstvo s Castrolom omogućuju vam upravo to – sigurnost i kvalitetu. Castrol ulja su posebno razvijena kako bi odgovorila zahtjevima suvremenih motora i osigurala optimalno funkcioniranje. Ova ulja pružaju izvrsnu zaštitu i pomažu u produženju radnog vijeka motora vašeg vozila.

Uz Castrol ulja, autoservis “Budeš” nudi i druga priznata ulja kao što su Mobil, Total, Elf i Shell. Ova raznolikost osigurava da svaki vozač može pronaći ulje koje najbolje odgovara njihovim potrebama i željama, pružajući im dodatnu fleksibilnost u odabiru.

-Naš cilj je pružiti vrhunsku uslugu našim klijentima i osigurati da njihova vozila rade bez problema i na najbolji način. Naša ponuda kvalitetnih ulja pruža im tu sigurnost, poručili su.

(Jajce Online)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

Protekli vikend održana je Velika nagrada Monaka, a najbolje vozače Formule 1 pratili je...

U posljednje vrijeme naša reprezentacija je iz dijaspore dobila nekoliko kvalitetnih igrača (Dedić, Gazibegović,...

U okviru projekta “Dani cirkularne ekonomije 2023.” , a kojeg implementira Centar za obrazovanje...

NK GOŠK iz Gabele i FK Krupa u regularnom dijelu sezone Prve lige FBiH...

Ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Admir Katica govorio je za Klix.ba o sigurnosnoj situaciji...

Samo u protekle četiri godine našu zemlju napustilo je šest i po hiljada profesionalnih...