Jajce Online
MAGAZIN

Astrolozi otkrili ko ima najviše sreće u igrama

Astrolozi su naveli kojim znakovima Zodijaka se sreća najčešće osmjehuje. Oni znaju kako da iskoriste svaku priliku da se obogate, a od igara na sreću najviše profitiraju!

Po riječima astrologa, najčešći dobitnici na lutriji i igrama na sreću su predstavnici ova tri znaka – Djevice, Blizanci i Vodolije.

Djevica

Djevice su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često “časti”.

Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

Blizanci

Blizanci su miljenici zvijezda. Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je “pao s neba”. Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

Vodolije

Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvijezde im se često revanširaju tako što im “pošalju” novac i poklone.

Vodolije vole da se igraju, da pobjede “sistem” i pokažu da su pametniji od svih (što nerijetko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare nika ne troše na “gluposti”, već tačno znaju gdje će svaki dinar da “ode”.

 

(Pink.rs)

Povezane vijesti

Koje povrće ne treba jesti sirovo

admin

Rekordni dobitak na lutriji: Sretni dobitnik osvojio 230 miliona eura

admin

Ibro Bublin odlazi iz BiH: „Nije mi lako, faliće mi moji, ali jedno će ublažiti nostalgiju“

admin