ASDA Jajce pozdravlja sporazum između Saveza i HDZ 1990

Nakon više od dva mjesecima pregovaranja oko konstituisana Općinskog vijeća te implementacije izbornih rezultata, u općini Jajce konačno će se uspostaviti vlast. Kao jedna od članice Saveza stranaka pozdravlja, ASDA Jajce pozdrav postignuti sporazum i nada se da ćemo ustrajati u zajedničkoj borbi za dobrobit svih građana Jajca bez obzira na vjerska i druga uvjerenja.

Ovaj koalicijski sporazum između Saveza SDA-ASDA-SBiH i HDZ 1990 ulijeva nadu da će konačno doći do istisnih pomaka kada je u pitanju djelovanje lokalne vlasti.

Ovim putem ASDA se zahvaljuje svim biračima koji su nam ukazali svoje povjerenje, a iskreno se nadamo da ih nećemo iznevjeriti. Nas čekaju važni projekti, jačanje privredne te stvaranje još boljeg ambijenta za život svih građana Jajca.

Svoja predizborna obećanja moramo pretvoriti u djela, Jajce je grad koji posjeduje ogroman potencijal, a uvjereni smo da sav taj teret napretka možemo iznijeti na svojim plećima, stoji u saopćenju ASDA Jajce na čijem se čelu nalazi Medaga Hodžić.

 

 

(Jajce Online)