Ukoliko ste mislili da se rađamo sa talentom za seks, niste daleko od istine, ali ipak je činjenica da se seksualne vještine usavršavaju na nekoliko, poprilično lakih načina.

Da biste postali seksualni mag, odličan ljubavnik ili ljubavnica ili neko o kome po gradu kruže nevjerovatne seks priče i koga bi svi željeli bar jednom da okuse u krevetu, potreban vam je mali procenat talenta i veliki procenat želje, volje i sposobnosti da to i postanete.

Dobar seks može da se desi, ali se ipak većina uči. Malobrojni su oni koji su rođeni poput Kazanove kao veliki ljubavnici, ali je veći broj onih koji su Kazanova postajali s iskustvom i godinama. Pa ukoliko ste mislili da vas to što niste rođeni kao veliki zavodnik sputava da uživate u fantastičnom seksu, prevarili ste se. Sve što treba da uradite za sebe i svoje seksi igre je sljedeće.

Zavirite u knjige

Za potpuno razumijevanje onoga što se dešava pod čaršavima potrebno je malo znanja. To ne znači da morate da proučite anatomiju cijelog tijela, već postoje i članci na internetu koji za veoma kratko vrijeme mogu da vam objasne ono što vas zanima i što biste trebali da znate. Znanje je ipak najbolji alat.

Upoznajte sebe

Vi najbolje znate šta vam donosi užitak pa se preporučuje da istražite svoje tijelo. Dodirima otkivajte šta vam odgovara, a šta ne. Zaboravite na sve što ste čuli da bi trebalo da vam predstavlja zadovoljstvo, jer svako zna najbolje za sebe šta ga uzbuđuje i pali.

Oni koji poznaju i vole svoje telo uživaju u seksu uvijek za nijansu više. Samopouzdanje i opuštenost su prava formula za užitak.

Razgovarajte sa partnerom

Ukoliko želite zaista kvalitetan seksualni život, potrebno je da se otvorite i podelite svoje želje sa partnerom. Ljudi imaju običaj da veruju da će se stvari promijeniti same od sebe i očekuju od ljubavne polovine da umije da čita misli.

Ako je vaša metoda ista ili slična, ostaćete razočarani. Zaboravite na sram i neprijatnost već se izjasnite. Komunikacija je ključ uspješnog partnerstva i prije svega, dobrog seksa.

Složite informacije u glavi

U životu ste vjerovatno čuli i pročitali puno informacija vezanih za seks. Neke od njih su bile korisne, a neke su vam sigurno išle na štetu. Uzmite vremena i sami sebi pojasnite šta vama znače igre pod čaršavima.

Je li on po vama nešto prljavo, nešto dobro, obaveza koju ispunjavate ili čista uživancija i zadovoljtsvo? Ne bojte se da promijenite stav i da uživate u onome što vama predstavlja užitak. Seks će od toga trenutka postati naprosto čaroban.

 

 

(nezavisne)