Ovisnica o estetskoj hirurgiji iz Velike Britanije već je potrošila oko 40.000 funti na plastične operacije, a tek su joj 22 godine.

“Imala sam poremećaje prehrane, bila sam na dijeti i imala sam sve uobičajene tjelesne nesigurnosti kojima su tinejdžerke ovih dana izložene – a danas sam najsretnija”, kaže Amber Mej o inspiraciji za svoje plastične operacije.

“Puno dobrog može izaći iz plastičnih operacija – i ja sam dokaz za to”, kaže ona.

22-godišnji model kaže kako je prvi put otišla pod nož 2018. kad je imala 19 godina.

“Nikad nisam planirala puno operacija. U tinejdžerskim godinama težina mi je stalno varirala”, govori te otkriva kako je s 18 godina izgubila 30 kilograma.

Kaže da je tad izgledala dobro, ali smatra kako je previše težine izgubila iz grudi pa ih je odlučila povećati.

“Operacija je izvedena u Britaniji i koštala je 5.500 funti.”

Ta operacija pokrenula je lanac kozmetičkih operacija koje uključuju još jedno povećavanje grudi, filere za usne, liposukciju, tri liftinga te brojne sesije botoksa – sve do 22. godine.

Kaže kako je potrošila oko 40.000 funti na svoje tijelo te da je ovisna o estetskim operacijama. Nakon prve operacije grudi, odlučila je zakazati još jednu. U januaru 2019. Amber, koja je “singl” i živi u Lesterširu, putovala je u Belgiju gdje joj je doktor ugradio velike implantate koji su zabranjeni u Britaniji, piše The Sun.

Amber kaže kako je kao dijete željela raditi sa životinjama, ali željela je postati model i mislila je kako su operacije dobar put do toga.

“Odjednom, s velikim grudima dobila sam hrpu pratilaca na Instagramu. Stvari su postale divlje i postala sam zaista primijećena na društvenim mrežama. Nisam glupa. Znam da je to fetiš za muškarce koji maštaju o mojim ogromnim grudima i povećanoj stražnjici. Toliko vole moje grudi da su spremni pomoći mi platiti operaciju”, kaže ona i dodaje: “Zarazno je, jednom kad krenete, teško je stati.”

U avgustu 2020. Amber je imala i drugi operativni zahvat na nosu, liposukciju vrata, uklonila je masnoću na obrazima i imala liposukciju na polnom organu.

“Iako me porodica podržava, ne govorim im uvijek šta ću napraviti jer misle da sam otišla predaleko. Ako mi mama sazna da ponovo letim u Tursku, primiće se za glavu. Ali to je ono što volim raditi.”

Amber danas ima više od 120.000 pratilaca na Instagramu, a otvorila je i račun na platformi Only Fans.

Od prihoda prošle godine već je kupila kuću s dvije spavaće sobe.

“Vrlo sam fokusirana na karijeru. Želim investirati u nekretnine. Ja sam svoj posao i želim investirati i u sebe”, rekla je.

“Ljudi online mi plaćaju da pričam s njima – i sretna sam što mogu to raditi”, otkriva te govori da je zbog toga i single – već četiri godine. Jednostavno nemam vremena za ljubavni život”, kaže Amber.

Kaže i kako je loša strana njezinih operacija ta da ne može vježbati – jer su joj grudi prevelike, kao i zadnjica. Umjesto toga, kaže da svakih šest mjeseci ide na liposukciju.

Sljedeće godine planira još operacija. Kaže kako ovih dana sve njezine operacije radi estetski hirurg u Turskoj, koji je napravio četiri od njezinih posljednjih sedam zahvata.

“Kad sam mu rekla da želim veću zadnjicu, pitao me jesam li ozbiljna. Rekao mi je da pričekam do 2021.”

Iako na njezinim profilima ima i hejtera i trolova, ne osvrće se previše na njih.

“Imam ogromnu bazu fanova. Ne mislim da je nešto pogrešno u onome što radim. Ne štetim nikome, zar ne?”

A ovako je izgledala 2017. godine.

(index.hr)