Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik žestoko se danas verbalno obrušio na poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, tokom posebne sjednice NSRS u Banjoj Luci, prenosi Avaz.

– Morat ćeš još da rasteš da pobijediš. Tvoja pobjeda nije ni na vidiku – poručio je Dodik Stanivukoviću, nakon što je on u svojoj diskusiji najavio pobjedu u trci za banjalučkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Dodik je ustvrdio da se u Banjaluci danas živi dobro, da je u tom gradu riješeno mnogo komunalnih i infrastrukturnih problema i da je u tom pogledu mnogo doprinio aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić (SNSD), te da je on veoma odgovoran prema zahtjevima koji dolaze od građana.

– Banjaluka mora da zna da on ovdje hoće da digne spomenik ustašama i balijama. Je li mi treba da šutimo tebi zato što misliš da si dovoljno lajao da bi se neko tebe nešto bojao? Kakvim ustašama dizati spomenik ovdje, čovječe? Šta je s tobom? Ustašama dizati spomenik! Jadna je Banjaluka koja bi glasala za ovakvog šarlatana. Ići ćemo na izbore pa ćeš vidjeti da ćeš biti luzer, kao što si bio i do sada – kazao je Dodik.

Potom je upitao poslanike „može li neko ovdje ozbiljan da zamisli da on bude gradonačelnik Banjaluke?“

– Na šta bi to ličilo? On gradonačelnik Banjaluke? On je kandidovan zato što niko nije htio, nije htjela ova njegova koleginica, pa nije htio Ivanić, pa onda on ispade kao pobačaj – nije birao riječi Dodik govoreći o Stanivukoviću.

(Srednjabosna.com)