-Dragi profesori, nastavnici, učitelji, roditelji, a posebno učenici, pred vama je jedno jako turbulentno i izazovno razdoblje. Svaki početak školske godine je novi početak i prilika kada se otvaraju neka nova vrata koja se postavljaju pred vas. Ova školska godina sa sobom nosi dodatne izazove prouzrokovane COVID-19.

Ova nesretna pandemija zahvatila je cijeli svijet i dužni smo se prilagoditi svemu što nove okolnosti od nas traže, kako bismo osigurali najveću moguću zaštitu kako za vas učenike, tako i za cijelu našu zajednicu.

Ni sami ne znamo do kad će ona trajati i pred nama je neizvjesno razdoblje. Molimo vas čuvajte svoje zdravlje, budite oprezni i maksimalno oprezni. Neka znanje bude osnovna determinanta razvoja naše Bosne i Hercegovine kao i samog grada Jajca.

Posebnu dobrodošlicu u školske klupe želim prvačićima jer ovim započinje važan dio njihovog djetinjstva u uvjerenju da je znanje i obrazovanje najvažnije za sretnu budućnost.

Cijenjeni prosvjetni radnici, vi imate jednu od najljepših, najplemenitijih, ali i najodgovornijih uloga u životu. Uvjeren sam da ćete učiniti sve, kao što ste to činili i do sada, da našoj mladosti, našim školarcima pred kojima je nova školska godina škola bude mjesto učenja i radosti. A s vama, poštovani roditelji, dijelim sreću i ponos koje osjećate na ovaj dan, dan koji će vam cijelog života ostati u sjećanju.

Svima želim sretnu i uspješnu novu školsku godinu, da u nju krenete s osmijehom, obnovljenom energijom i optimizmom, poručio je dr. Ismar Halilović, predsjednik OO Narod i pravda Jajce i kandidat na predstojećim Lokalnim izborima za načelničku poziciju.

 

 

(Jajce Online)