Foto: Shutterstock

Tri je godine bio u stabilnoj vezi, kada je u njegov život ušla tattoo majstorica koja ga je očarala

Muškarac (30) uvalio se preko glave pa se za savjet obratio Sunovoj kolumnistici Deidre koja pomaže čitateljima s ljubavnim i seksualnim problemima.

Naime, nedugo nakon što mu je djevojka zatrudnjela, saznao je da je trudna i cura s kojom ju je varao.

“Oduvijek sam bio ženskar, ali djevojka me prizemljila. Kada smo započeli vezu odlučio sam da više neću prakticirati seks za jednu noć”, započeo je svoju ispovijest.

U vezi su tri godine i odnedavno žive zajedno. Budući da voli tetovaže odlučio se tetovirati za rođendan i zaputio se u novi salon koji se otvorio u gradu.

“Htio sam imati lava na leđima, za što su mi bile potrebne tri seanse. Tattoo majstorica je bila prezgodna. Ćaskao sam s njom kako bih skrenuo um s boli pa sam saznao da ima 25 godina i da nema dečka”, objasnio je 30-godišnjak.

Nezaboravan seks

Kada je karantena počela javila mu se i ispričala što mora otkazati drugu seansu. “Obična poruka pretvorila se u razgovor, a onda i u seksi flertanje, nakon čega smo počeli komunicirati svaki dan. Otišao sam kod nje nakon što sam djevojci rekao da idem do trgovine. Povukla me s vrata i strastveno poljubila. Otrčali smo uza stepenice i usput bacali odjeću sa sebe. Seks je bio nezaboravan”, priznao je.

Ponovili su sve nakon dva dana, nakon čega mu je djevojka otkrila da je trudna. Odmah je poslao poruku tattoo majstorici i rekao joj da su gotovi.

“Nismo se čuli tjednima, a onda mi je javila da je i ona trudna. Želi da se preselim k njoj, ali ne mogu. Moram misliti na svoju djevojku i naše dijete. Kad bi barem sve ovo nestalo”, napisao je 30-godišnjak.

Preuzimanje odgovornosti

“Osim što si odgovoran za dvije neplanirane trudnoće, riskirao si širenje Covida-19. Tvoji problemi neće nikud otići”, poručila mu je Deidre.

Savjetuje mu da porazgovara s tattoo majstoricom, ispriča joj se i objasni da će ostati s djevojkom. “U slučaju da odluči zadržati dijete mora znati da će biti samohrana majka”, napisala je. Misli kako bi trebao tražiti DNK test, ali i reći joj da će se financijski i emocionalno pobrinuti za svoje dijete jer sva djeca zaslužuju dva roditelja koja ih vole.

“U tom slučaju morat ćeš sve priznati djevojci, moliti ju za oprosti i obećati joj da si nešto naučio iz svega”, poručila mu je Deidre.

net.hr

(Srednjabosna.com)