Otac i njegova četvorogodišnja kćerka, koji su povrijeđeni u sudaru kod Teslića, životno su ugroženi, navode iz Univerzitetskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske.

Iz UKC-a su saopštili da četrdesetpetogodišnji Z.L. i četvorogodišnja djevojčica imaju teške povrede glave i priključeni su na aparate za mehaničku ventilaciju.

Oboje su u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i prema riječima dežurnih ljekara sve dalje prognoze su preuranjene.

U saopštenju napominju da su njih dvoje dovezeni u 2.30 prošle noći sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Doboj u Urgentni centar UKC-a u Banjaluku.

Otac i kćerka povrijeđeni su sinoć u sudaru u teslićkom naselju Buletić, dok su majka i druga starija kćerka poginule.

Tragedija se dogodila kada su se sudarili “audi” i “fijat” u kojem je bila porodica. Otac je bio za upravljačem vozila u kojem su na licu mjesta poginule njegova supruga i devetnaestogodišnja kćerka.

On i djevojčica su povrijeđeni i prva pomoć im je ukazana u teslićkom Domu zdravlja, a potom u dobojskoj bolnici, odakle su prevezeni u Banjaluku.

“Audijem” je upravljao dvadesetogodišnjak čiji su inicijali G.B. sa područja opštine Teslić sa kojim je bilo još jedno lice E.M.

bhrt.ba