Brazilac Rodrigo Alves (37) proslavio se kao “ljudski Ken”. Jednom je prilikom priznao kako je bio odlično plaćen samo da bude u toj ulozi. Zbog toga je prošao brojne operacije. No, nije bio sretan. Želja mu je bila postati žena, što mu se ostvarilo. S operacijama je išao do te mjere da je postao Barbie. Nedavno je promijenio ime u Jessica.

Ponosan je na to kako sada izgleda pa nerijetko na društvenim mrežama objavljuje fotografije i pokazuje obline. Obično odijeva pripijene haljine s dubokim dekolteom. Sada je iznenadio fotografijom u kupaćem kostimu. Odjenuo je jednodijelni badić koji mu je istaknuo grudi i pozirao uz bazen.

– Vruće mi je na ovih 40 stepeni – napisao je kratko u opis fotografije.

Trenutno se nalazi u Španiji gdje iskorištava tople ljetne dane.

Njegovi pratitelji u komentarima su mu pohvalili izgled, a našli su se i oni koji ga standardno brane od zlih jezika.

– Izgledaš kao diva. Prestanite ga zlostavljati i povrjeđivati. Najslabiji ljudi su najjači ljudi. Je li vam ikada učinio nešto nažao u životu? Nemoj dopustiti da ‘potoneš’ zbog takvih komentara – pisali su mu pratitelji i pružili podršku.

Alves se ni na jedan od komentara nije oglasio. Uživa u onom što jest. No, ostala mu je još jedna neostvarena želja. Htio bi imati dijete i ostvariti se kao majka.

– Razvio sam se kao osoba i ljudsko biće. Rodio sam se kao transrodna žena. Oduvijek sam znao da sam žena, igrao sam se s lutkama i bio u kontaktu sa svojom ženskim stranom. Potrebno je voljeti sebe. Sada bih volio imati dijete i biti s nekim ko me prihvaća onim što jesam – ispričao je za Daily Mail.

Pokušavao je snaći se u muškom tijelu, biti muškarac, ali to ga je činilo jako nesretnim i depresivnim. Brazilac je imao više od 70 plastičnih operacija, ali ne krije sreću što mu se napokon ostvario san i postao je žena.

– Trebam još dvije ili tri operacije kako bi završio svoju transformaciju. Kasnije, kunem se, prestajem s plastičnim operacijama – odlučan je Alves.

 

 

(Fokus.ba)