Finale Lige prvaka 2017. donijelo je Real Madridu treći trofej prvaka Evrope u četiri godine nakon što su pobijedili Juventus 4-1 u Kardifu.

Finale Lige prvaka 2017. donijelo je Real Madridu treći trofej prvaka Evrope u četiri godine nakon što su pobijedili Juventus 4-1 u Kardifu.

Ipak, Giorgio Chiellini dalje vjeruje da su taj trofej Bianconeri praktički uručili Madriđanima. On smatra kako je razlog što su Španci pobijedili zapravo bio talijanski – umor.

Cristiano Ronaldo je otvorio madridsku golijadu, ali je planove pomrsio Mario Mandžukić i vratio talijansku momčad u igru, a s tim se rezultatom otišlo i na odmor.

Nakon odmora Casemiro (61’), Cristiano (64’) i Marco Asensio (90’) ubacili su još tri komada u mrežu Stare dame za potpuni potop i zasluženi trofej.

Poslije utakmice su se pojavile priče da je bilo puno svađe u svlačionici Talijana na poluvremenu, ali Chiellini to odbacuje u svojoj autobiografiji ‘Io Giorgio’.

“Nije to finale bilo ništa čudno. Ništa posebno se nije dogodilo. Mi smo samo bili umorni. Zašto bismo inače stali s borbom pri izjednačenom rezultatu? Nismo gubili 3-0, a i da jesmo ne bi imalo smisla”, smatra on.

“Nije se dogodilo ništa posebno na poluvremenu. Nije se niko svađao. Izgubili smo jer smo bili umorni. Bili smo jako iscrpljeni. Mandžukić je jedva hodao, a Pjanić isto. Obojica su dobila terapije za koljena dok je trener (Massimiliano Allegri, nap.a.) govorio”, ispričao je Chiellini.

“Ostali smo bez daha. Govorili smo si da ćemo se uspjeti vratiti. Bilo je tek 1-1, ali završilo je dramatično”, zaključio je.

[embedded content]

VIDEO

KOMENTARI

Scsport.ba