Povodom sinoćnjeg napada na šefa stručnog štaba Radnika Slavka Petrovića, oglasili su se navijači bijeljinskog kluba.

Povodom sinoćnjeg napada na šefa stručnog štaba Radnika Slavka Petrovića, oglasili su se navijači bijeljinskog kluba.

U saopštenju navode:

“Kao navijači FK Radnik, želimo da izrazimo podršku našem treneru, gospodinu Slavku Petroviću. Poslije saznanja da je gospodin Petrović fizički napadnut i da mu je prijećeno vatrenim oružijem na Gradskom stadionu u Bijeljini, a sve iz razloga što se gospodin Petrović ponašao savjesno, odgovorno i domaćinski na pomenutom sportskom objektu, a gdje po radnom pozivu i pripada. Nažalost, ovo je drugi put, da smo se kao sredina u kojoj živimo, ogriješili od gospodina Petrovića. Kao dokazan sportski radnik, nije zaslužio da mu se dogodi ovakava neprijatnost.

Pod njegovim vođstvom ostvaren je prvi izlazak našeg kluba u evropska takmičenja i osvojena je jedina titula u Kupu BiH. Do pojave Covid-19 virusne infekcije, FK Radnik nije NIKAD zatvarao kapije za sportske rekreativce na Gradskom stadionu. Iako polaže ekskluzivno pravo na korištenje i upravljanje stadionom. Mnogi naši sugrađani su koristili, atletsku stazu i pomoćne terene za svoje fizičke aktivnosti. Sugerisano je raznima, da ne koriste glavni teren, obzirom da je isti rekonstruisan i da zaposleni ulažu sredstva, vrijeme i trud za održavanje istog.

Očigledno da to nekima nije dovoljno i da žele pokazati kako su iznad zakona. Najoštrije osuđujemo napad na gospodina Petrovića i apelujemo na nadležne organe izvršne i sudske vlasti, da ovaj slučaj privedu pravdi. Čika Slavko, uz Vas smo”, navodi se u saopštenju navijača Radnika, člana Premijer lige BiH.

KOMENTARI

Scsport.ba