Čini se da je priča završena, neki su ga napadali, razapinjali, drugi branili, ali povodom Luke Jovića oglasio se Real Madrid.

Čini se da je priča završena, neki su ga napadali, razapinjali, drugi branili, ali povodom Luke Jovića oglasio se Real Madrid.

Kako piše AS iz kluba su jasno poručili da se frka digla ni oko čega, da imaju povjerenja u Jovića, da je on dio velikog projekta Reala.

Prva godina nije nikome laka, nova zemlja, jezik, kultura, ovo je adaptacija, niko u Realu ne sumnja u njegove kvalitete”, kažu u klubu.

On nije mnogo igrao, samo jednom cijelu utakmicu, ukupno je sakupio 15 mečeva, veliku većinu na kašičicu u finišu, jedino je bio starter protiv Granade. Dao je dva gola. Ali, to nema veze sa povjerenjem u Jovića.

“Ništa nije uradio bez znanja kluba i informisao je policiju u Srbiji o svom dolasku”, saopštio je klub.

On je potpisao u julu ugovor, plaćen je 60 miliona eura, ima platu od 10 miliona po sezoni, odigrao je samo petinu minuta.

Ali u Realu insistiraju da ne treba zaboraviti da je prošle godine dao u Eintrachtu 27 golova u 48 mečeva, da je malo igrača u tim godinama sposobno da igra bez oscilacija, da mu niko ništa nije poklonio i ubijeđeni su da će za par sezona biti jedan od najboljih napadača na svijetu.

KOMENTARI

Scsport.ba