Kim-Marie Gerrard (36) i njen partner Mark Tooth (42) trebali su se vjenčati ovog mjeseca, ali su morali odustati od svojih planova zbog pandemije koronavirusa. Međutim, njihova djeca su im ipak uljepšala taj dam.

Desetogodišnji Louis i osmogodišnja Ruby iznenadili su svoje roditelje tako što su im organizovali ceremoniju u dvorištu njihovog doma u Cheddletonu u engleskom Staffordshireu. Kim-Marie je bila odjevena u haljinu, dok je Mark obukao najbolje odijelo. Louis je preuzeo ulogu matičara, a njegova mlađa sestra Ruby je bila zadužena za snimanje.

“Pripremili su sve u dvorištu, na stolicama su bile njihove plišane igračke kao gosti. Sve su sredili kako bi vjenčali svoje roditelje”, izjavio je Mark.

“Apsolutno smo oduševljeni, nismo znali šta nam spremaju sve dok nas nisu probudili i rekli nam da se spremimo za vjenčanje”, dodala je Kim-Marie.

“Dobrodošli na vjenčanje mame i tate. Koronaviruse, nećeš nas danas zaustaviti. Hvala Freyi za kolač i Samu za cvijeće. Počnimo”, rekao je na početku ceremonije dječak.

Naravno, par se namjerava i zvanično vjenčati nakon pandemije koronavirusa.

 

 

 

(Klix)