Nakon brojnih suradnji i gostovanja na nekoliko singlova mladi Jajčanin Stjepan Jelica, poznatiji kao Albino, predstavio se publici s novom pjesmom “Makadam”. Ovo je prvi singl s njegovog prvog albuma koji opisuje njegov put, kao i put cijele 3points ekipe.

-Svi smo prezadovoljni prvenstveno iz razloga sto funkcioniramo idealno kao tim ljudi koji vole muziku i stvaraju iz ljubavi i bez opterećenja. Album blagovremeno izlazi na sve streaming platforme, a YouTube će biti popraćen spotovima, rekao je Stjepan Jelica za Jajce Online.

Suradnju je imao s dosta izvođača i producenta s prostora Balkana, ali najzvučnije ime je svakako Edo Maajka,a u zadnje vrijeme Edita Aradinović.

-Ovo je prvi ozbiljniji projekt na kojem radimo i cilj je da se prvenstveno predstavim kao umjetnik. Iz tog razloga sve pjesme su solo osim dueta s predivnom Editom Aradinović. Bit će mnogo suradnji sa zanimljivim glazbenicima u budućnosti, istakao je on.

Stjepan Jelica (22) završio je osnovnu muzičku školu u Jajcu, nakon toga upisuje se u Srednju muzičku školu „Jakov Gotovac“ u Novom Travniku, koja je jedina škola takve vrste u SBK-u. Trenutno studira na Muzičkoj akademiji u Mostaru.

Muzikom se bavi veći duži period, a preko sedam godina izradom autorskih matrica tj. muzičkih podloga i aranžmana za brojne zvijezde s područja bivše Jugoslavije. Osim toga piše pjesme i komponuje.

U nastavku poslušajte novu pjesmu našeg sugrađanina:

(Jajce Online)