U četvrtak 19.12.2019. godine u motelu “Plivsko jezero” u Jajcu proslavljena je 23. godina od osnivanja firme Pero Zenica d.o.o. i 14 godina uspješnog poslovanja u Jajcu.

Mnogobrojne zvanice i uposlenici firme “Pero” uživali su u ugodnoj atmosferi i divnim delicijama ljubaznog osoblja Restorana. Lijepu atmosferu i druženje, upotpunila je muzička izvedba Renate Bagarić i njenog pratitelja, Zlatana Mujkića.

U govoru dobrodošlice, vlasnik i menadžer, Mladen Perić zahvalio se svim kupcima i partnerima na dugogodišnjoj suradnji, kao i upravnici podružnice u Jajcu, Ani Ladan i njenom vrijednom timu.

Pero je napravilo, i ove godine rekordni uspjeh u svim poslovnim centrima te pokrenulo nove projekte iz oblasti tehnologije u različitim poslovnim segmentima. Menadžer je naveo da unatoč najava recesije sa Zapada, Pero očekuju novi poslovni uspjesi, napredak i vrijedan rad u 2020. godini.

Naročito ga raduju tri nove solarne elektrane koje su već postavljene na krovovima poslovnih objekata, a od kojih je jedna upravo u Jajcu. Nada se da će ideja o solarnoj elektrani zaživjeti i među drugim firmama u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Druženje je potrajalo na radost i zadovoljstvo svih prisutnih do kasnih poslijepodnevnih sati, a više o atmosferi možete vidjeti na fotografijama u prilogu.

 

 

(Jajce Online/PROMO)