Jučer u Splitu u sportskoj dvorani ‘Gripe’ održan je najveći međunarodni plesni događaj ‘Dalmatian Dance Trophy’. Iz Jajca se na tu manifestaciju uputilo 24 plesača iz Plesnopg kluba “LDF” u pratnji voditeljice Lare Heganović-Zahirović.

Cure i dečki PK “LDF” su sastavili nekoliko plesnih grupa koje su se predstavile u Splitu u svojim disciplinama,a ostvarili su sljedeće rezultate:

  • 1. mjesto: P.K. LDF Jajce Freestyle grupa juniori P.K. i LDF Jajce Pom Pon solo, djeca (Antonela Petrović)
  • 2. mjesto P.K. LDF Jajce Open grupa juniori i P.K. LDF Jajce Acro solo djeca (Leona Mlinar)
  • 3. mjesto P.K. LDF Jajce Lyrical dance solo djeca (Antea Simunović)
  • 7. mjesto P.K. LDF Jajce Open formacija djeca

-Zadovoljna sam nastupima naše djece, no kod ovakvih takmičenja s jakom konkurencijom treba težiti da budemo još bolji. Ovim putem se želim zahvaliti svojim plesačima kao i roditeljima sto nas podržavaju vjeruju naše stvaralaštvo, rekla je trenerica Lara.

Podsjetimo, na ovom najvećem međunarodnom natjecanju koje se održalo na splitskim gripama bilo je preko 70 prijavljenih klubova iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Za medalje i pehare borilo se preko 1.700 djece prijavljene po svojim dobnim skupinama, a odmjerili su snage u različitim plesnim stilovima kao što su: belly dance, jazz dance, show dance, street dance, street show, hip hop, break dance, disco dance, MTV, dance fitness, etno, latin, standard, caribbean dance, lyrical dance, acro, discofox, modern, ballet, cheerleading, pom pom, majorette, twirling, freestyle, open.

 

 

(Jajce Online)