Foto: Krešimir Žanetić, Facebook

OBITELJ Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza u Bosni i Hercegovini kojoj se gubi trag u Makarskoj.

“Radila je sezonu u Hrvatskoj, točnije u Tučepima. Završila je 30. rujna, a 3. listopada se odjavila iz hotela i krenula na autobusnu stanicu. Od tada joj se gubi svaki trag”, objasnila je obitelj Tamare Pavlović za Klix.ba.

Svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

Obitelj zvala sve hotele

“Zvali smo sve hotele u Makarskoj, ali oni nam ne mogu otkriti imena gostiju koji borave kod njih. Provjerili smo sva moguća mjesta na kojima može biti, kontaktirali sve njene prijatelje, nitko ne zna što se desilo”, kazali su Klixu.

Slučaj je, kako kažu, prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku. Posljednja osoba koja ju je vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusnu stanicu na bus za Vitez.

Zadnji put viđena kako šeta u Makarskoj

“Posljednja informacija koju smo dobili jest da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo”, zaključili su članovi njene obitelji.

Kako je za portal NovaBila.info potvrđeno policijskih izvora Republike Hrvatske, Tamara je pronađena živa i zdrava, a navodno je isključila mobitel i spavala u hotelu u kojem je radila.

Please follow and like us:
error

Preuzeto sa Srednja Bosna