Foto: Facebook, Klix.ba

S OBJE noge u gipsu, u invalidskim kolicima i maramom preko glave. Tako je misica koju se sumnjiči za ubojstvo poduzetnika u BiH jučer dovedena u tužiteljstvo Hercegovačko-neretvanskog kantona .

Noge si je bivša miss Hercegovine, Sunita Hindić Bošnjaković (21) navodno polomila tijekom bijega. Podsjećamo, Sunita se policiji predala u petak u Turbetu kraj Travnika nakon cjelodnevne potrage, a policajci su prethodno blokirali i prometnice kako bi je pronašli.

Mještani su fatalnu misicu viđali u motelu Villa Ivanković u mjestu Buna kraj Mostara čiji je vlasnik ubijeni poduzetnik Nino Ivanković (55).

“Dotična je često dolazila u vilu. Koja je bila svrha njezina posjeta, ne znamo, ali smo je gotovo svakodnevno viđali”, rekli su mještani Bune za BiH medije. Kako piše Dnevni Avaz, djevojka je od ranije poznata po nasilničkom ponašanju. Naime, početkom svibnja napala je Hrvata A. P., koji je sve prijavio policiji.

Sumnja na prostituciju

Nakon što su joj policajci zbog toga uručili prekršajni nalog, nasrnula je na njih, uz bujicu psovki. To joj nije jedini nasilni incident. U policiji je evidentirana i zbog napada na djevojku iz Ljubuškog te se govori kako ju je pretukla. Inače, u srpskim se medijima hvalila da je trudna te da je otac djeteta srbijanski folk pjevač Stefan Jakovljević te da ju je on navodio na prostituciju. Iako nam to nije nitko službeno potvrdio, mještani malog hercegovačkog mjesta kažu kako je i do njih došla takva informacija. Za elitnu prostituciju Sunitu su optuživale srbijanske starlete, no ona je sve negirala i rekla da su one samo ljubomorne.

Nino Ivanković je ubijen u petak ujutro hicima iz vatrenog oružja u svojem motelu, a kako se neslužbeno saznaje, ubijen je s leđa, s više hitaca. Pored njega policija je pronašla pištolj. Na mjestu zločina uhitili su muškarca te potom krenuli u potjeru za bivšom misicom Hercegovačko-neretvanske županije. Policajci su imali jake indicije da je ona sudjelovala u zločinu.

Ona tvrdi da je slučajno ubila poduzetnika, policija sumnja da je imala pomagača

Faktor.ba piše, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da Hindić-Bošnjaković tvrdi kako nije imala namjeru ubiti Ivankovića. U svoju obranu je navodno kazala da je splet okolnosti doveo do tragičnog događaja. Također se doznaje da je tijekom bijega polomila obje noge pa joj je stavljen gips.

Policija, međutim, sumnja da je u ubojstvu imala i pomagača.

index.hr

Please follow and like us:
error

Preuzeto sa Srednja Bosna