Kako doznajemo ekskluzivno, čitatelj lokalnog portala Jajce Online zaista se potrudio i pročitao cijeli članak prije nego je ostavio svoj komentar.

Ostavljanje komentara nije strana stvar za ovog Jajčanina, ali je prvi put u historiji komentiranja zaista i pročitao o čemu se radi prije nego je ostavio svoj komentar.

Fikret M. (39) nastanjen u jajačkom naselju Bare ovaj put je iznenadio javnost svojim strpljenjem i umijećem. Kako kaže iznenadio je i samog sebe. Nije vjerovao da je to u mogućnosti da uradi, ali je dao sve od sebe.

„Nikada ranije nisam odvojio par minuta da pročitam o čemu zapravo članak govori na koji ostavljam komentar. Samim čitanjem naslova imao sam osjećaj da znam o čemu se radi, jer me osjećaj nikada nije prevario, pa sam tako po osjećaju ostavljao i komentare. Vidim da je članak o političarima, ne trebam čitati, nego odmah pođem da pljujem. Vidim da je članak o nečemu što su znanstvenici dokazali – odmah vjerujem. Tko sam ja da sumnjam u znanstvenike? U zadnje vrijeme dobio sam par savjeta od svojih kolega koji su mi rekli da naslov članka može biti zavaravajući i da je važno pročitati o čemu se točno radi. Na prvu mi je to zvučalo sumnjivo, ali htio sam ispasti dobar prijatelj i poslušati njihov savjet. Na svoju sreću, nisam se prevario što sam poslušao njihov savjet jer sam otkrio da naslov stvarno ne govori čitavu istinu. Od mog prvog komentara na čitav pročitan članak, ja sam potpuno drugi čovjek”, kazao je Fikret.

 

 

(satro info)