Zapažen nastup igrača ŠK Jajce na turniru u Uskuplju
ŠK „Lovac“ Gornji Vakuf-Uskoplje iz Uskoplja dana 28.09.2019. godine bio je domaćin ovogodišnje Seniorske lige prijateljstva na kojoj nastupa šest ekipa: Tomislavgrad, Kupres, Uskoplje, Rama, Šipovo i Jajce. Ekipu sačinjava četiri igrača (osnovni sastav) i igra se Bergerov sustav u pet kola, svatko sa svakim uz tempo igre 10 minuta po igraču. Pobjednik ovog šesteromeča kako ga popularno zovu ovi učesnici je ekipa ŠK Jajce koja je nastupila u sastavu: Adin Tatarević, Ivica Vojnović, Josip Maričić, Fahrudin Mecavica, Stipo Štrkalj, Željko Lukić, Ljubo Bojanić i Esad Imamović. Ekipa ŠK „Jajce“ je uspjela obraniti titulu prošlogodišnjeg pobjednika sa turnira u Šipovu, a svoju dominaciju na ovom turniru je potvrdila sa stopostotnim učinkom, pet pobjeda iz pet susreta.
Drugo mjesto osvojila je ekipa ŠK „Vitorog“ iz Šipova, treće ŠK „Lovac“ Gornji Vakuf-Uskoplje, četvrto mjesto ŠK „Rama“, peto mjesto ŠK „Kupres“ i šesto mjesto ekipa HŠK „Tomislav“ iz Tomislavgrada.
Nakon domjenka igrao se brzopotezni turnir „cuger“, a pobjednik ovog turnira je Adin Tatarević, član i aktualni prvak ŠK „Jajce“.
Ovom prilikom izražavamo zahvalnost domaćinu na gostoprimstvu.

 

(Jajce Online)