Nakon pilinga aktivno se pokreće proces regeneracije. Rezultat je mlada, osjetljiva koža, koju je potrebno intenzivnije zaštititi od ultraljubičastog zračenja i drugih nepovoljnih faktora koji mogu na njoj ostaviti trag u obliku starosnih mrlja, ožiljaka i drugih nepravilnosti.

Nježni, cjelogodišnji pilinzi su univerzalni. Oni nemaju samo piling učinak već i rješavaju probleme povezane s godinama, probleme sa suhom kožom, jačaju krvne žile i posvjetljuju staračke pjege. A ljudi s osjetljivom kožom? Upravo za takve ljude postoje mekani, nježni pilinzi koji nježno djeluju na epidermu, imaju hidratantni i regenerirajući učinak na kožu.

Njega nakon pilinga vrlo je važna. Način njege kože nakon pilinga utjecat će na vašu novu, mladu kožu. Pravilna njega pomoći će izbjeći dugotrajno hiperpigmentaciju, suhoću i direktno će utjecati na učinak pilinga.

Obavezno koristite noćne kreme i maske za lice. Ako ste napravili piling kako biste izjednačili ton lica, koristite dodatna sredstva s uljepšavajućim učinkom – za bolji rezultat.

Koristite kvalitetne kreme.

 

 

 

(oslobodjenje.ba)