Pred nama je još jedna uzbudljiva filmska sedmica u kojoj će publika imati priliku uživati u žanrovski različitim filmovima.

Sa prikazivanjem počinje dugoočekivana komedija “Good boys” (Dobri dječaci) u kojoj upoznajemo tri šestaka koji  bježe iz škole i kreću na svoje epsko putovanje, noseći sa sobom slučajno ukradenu drogu.

Sve to vrijeme juri ih grupa tinejdžerki, a oni će pokušati da stignu kući na vrijeme, kako bi prisustvovali žurci koju su dugo čekali.

Ovu komediju publika će imati priliku gledati svaki dan od 20:00 sati. U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti otok.

Ovaj put ptice i svinje moraju surađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava.

Također, I ove sedmice je na programu evropska filmska revija, te će publika od 17:00 sati gledati film “Girl” (Djevojka), a od 19:00 sati višestruko nagrađivani film “Hladni rat”.

Na programu je i akcijski sprektakl godine “PAKLENE ULICE – HOBBS & SHAW”. Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti OVDJE, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona 032 407 518 svakim radnim danom poslije 17 sati, a vikendom tokom cijeloga dana.

ZZenit.ba