Stand up komičar Neša Bridžis gostuje 9. avgusta 2019. godine u restoranu “Santos” u Donjem Vakufu, s početkom od 20 sati.

Ovo je jedan od najpoznatijih stand up komičara u regiji sa preko 1.500 nastupa, iznoseći lični pogled i sopstveno iskustvo o temama koje je odabrao na duhovit način, često satirično i kritično, govori o životu, stvarnosti i svakodnevnim situacijama.

Ovaj stand up komičar, Neša Bridžis će vas dobro zabaviti i nasmijati pa se spremite za najpozitivniju atmosferu u gradu! Rezervišite svoje mjesto na vrijeme, a cijena ulaznice iznosi 7 KM, dok za VIP iznosi 10 KM.

Sve informacije i rezervacije na broj: 061/458-122.

 

Rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pjesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima skoro 5 sati teksta sa kojim neizmjenično nastupa.

Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je oko 1.500 profesionalnih nastupa.

Sa svojim predstavama je obišao cijelu Srbiju, mnoge gradove i po više puta, a nastupao je i u inostranstvu. Ljubitelji stand up komedije iz regiona jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori… I pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji.

Za njegove večeri komedije uvijek se traži karta više. Bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mjesto.

 

 

(Jajce Online/PROMO)