Od osam žena koje su bile vezane u krevetu tokom seksa, većina priznaje kako su doživjele nevjerovatne orgazme, ali kako su bile veoma nervozne.

“Bilo je veoma uzbudljivo. Ustvari, nisam bila u potpunosti sigurna da mu mogu vjerovati, ali on se pokazao kao pravi džentlmen. On je bio veoma uzbuđen, što je rezultiralo mojim uzbuđenjem. Oboje smo doživjeli najbolje orgazme. Dosta vremena smo proveli smijajući se jedno drugome, što je svemu dodalo i odličnu zabavu”, ispričala je jedna djevojka.

Druga djevojka kaže kako je na ovaj način doživjela najintimnije iskustvo sa svojim momkom.

“Soba je bila ispunjena svijećama, u pozadini je svirala erotska muzika, a ispred nas je bilo veliko ogledalo. Polako me vezao više od 20 minuta, lagano prelazeći preko mog tijela. Zatim me položio na krevet te satima milovao i dirao moje tijelo od glave do pete. Od tada, kako su porasli moje povjerenje i samopouzdanje, porastao je i stepen našeg vezivanja i seksualne igre”, podijelila je svoje iskustvo još jedna djevojka.

Amerikanka Marissa ispričala je kako je oduvijek željela probati nešto drugačije sa svojim partnerom.

“Uvijek sam bila dominanta osoba i željela sam iskusiti kakav je osjećaj kada sam izvan svoje komfort zone. U početku sam se borila s tim što ne mogu naglasiti ono što želim da mi radi, a što sam inače radila tokom seksa. Pustiti ga da vodi igru ustvari me uzbudilo i brzo sam se opustila i uživala u novom iskustvu. Ono u čemu sam najviše uživala jeste taj element gubljenja kontrole”, kaže Marissa.

Druge žene također se slažu kako je sam osjećaj da rade nešto drugačije i puštaju partnera da se igra s njihovim tijelom dovoljno uzbudljiv sam po sebi.

Claire priznaje kako je nakon prvog vezanja u krevetu željela da se češće dešavaju takvi odnosi.

“Mnogo smo se igrali prije samog seksa nakon čega sam ga molila za još”, rekla je Claire.

S druge strane, jedna djevojka kaže kako joj je smetalo što nije bila u mogućnosti premjestiti se u udobniji položaj.

“Vjerovatno u svemu tome veliku ulogu igraju sposobnost i vještina partnera”, kaže ona.

Seksolozi svakako preporučuju kako je prije svakog novog seksualnog iskustva najvažnije razgovarati s partnerom o tome.

(klix)