Dvadesetšestogodišnji milijunaš iz Australije, Matthew Lepre nedavno je objavio oglas kako je u potrazi za osobnim asistentom koji će s njim putovati svijetom i za to primati visoku plaću. Rezultat? Na posao se javilo ukupno 40 tisuća ljudi, tako da Matthewu odabir neće biti lagan.

Mjesečno, Lepre zaradi oko 120 tisuća dolara vodeći internetske shopove, a asistent koji bi godišnje zaradio 52 tisuće dolara i uživao na luksuznim putovanjima, morao bi pomagati Matthewu u poslu.

Dobio sam preko 40 tisuća prijava iz cijelog svijeta. Veći broj prijava, njih 75 posto, šalju žene, a od njih neke su mi ponudile i brak, objašnjava ovaj uspješni Australac za Daily Mail. Najveći broj onih koji žele posao ima između 37 godina, a većinom se javljaju žene iz Australije. Uglavnom oni koji se javljaju žele promjenu, i pokušavaju ne raditi od 9 do 5, pojašnjava.

Lepre trenutačno živi u vili na Tajlandu, a s obzirom na posao kojim se bavi, može raditi iz bilo kojeg kutka svijeta. Zato napominje kako je važno da osobni asistent ima valjanu putovnicu, s obzirom da će kroz godinu dana, vjerojatno seliti barem nekoliko puta. Putovati a istovremeno raditi za mene je idealna kombinacija, a sad želim nekom pružiti mogućnost da iskusi takav život, objašnjava.

 

 

(drukciji.ba)