Šokantna situacija odvila se na treningu umjetničkog klizanja u Japanu.

Amerikanka Mariah Bell (22) je na treningu prije nastupa na Svjetskom kupu u umjetničkom klizanju prišla s leđa suparnici iz Južne Koreje Lim Eun-soo (16) i namjerno je povrijedila, prenose američki mediji.

– Lim je klizala kraj zida kako bi izbjegla kontakt s ostalim klizačicama. Bell je trebala ići na led nakon nje, ali odjednom se pojavila iza naše klizačice i udarila je nožem klizaljke u list te ju porezala. Nakon toga se nije ni izvinila već je bezbrižno nastavila s treningom, a mislim da se ovo ne može dogoditi slučajno na treningu – izvijestio je Telegraph.

Bandažirali su ranu korejske klizačice i još je uvijek bila bolja od suparnice koja ju je porezala. Lim je završila peta sa 72.91 bodom dok je Bell bila šesta sa 71.25 bodova.

Američki mediji prenose kako je ovo rivalstvo počelo još prije četiri mjeseca jer su obje klizačice trenirale kod Rafaela Arutyunyana u Los Angelesu. I tada je Bell terorizirala Lim…

Sve je završilo bez posljedica za Amerikanku jer se klizački savez Koreje samo usmeno žalio Svjetskoj klizačkoj zajednici (ISU). Priložili su i video, ali ISU je odbio njihovu žalbu.

– Prema prikazanom na videu, nema dokaza da je gđa. Bell namjerno ozlijedila gđu. Lim. ISU je održao sastanak s obje strane ovog slučaja i u potrazi je za najboljim mogućem rješenjem ovog problema – objavili su iz Svjetske klizačke zajednice.

 

 

(Fokus.ba)