Na Јahorini se, iako je proljeće blizu, nakon više od 105 dana skijanja nastavlja snježna idila, čemu doprinose savršeno uređene staze na kojima je čak 75 centimetara snijega, te će na planini moći da se skija do aprila, saopšteno je iz Olimpijskog centra Јahorina.

Novi snijeg koji je padao prethodnih dana sigurno će produžiti uživanje na olimpijskoj planini Јahorini, a posebna pogodnost za sve ljubitelje skijanja i snouborda su popusti na ski-pasove.

– Rajski popusti od 40 odsto važe od 11. marta svakog ponedjeljka, utorka i srijede, dok posljednji, treći, promo-vikend, od 28. do 31. marta, na sve ski-karte koje se kupe i iskoriste u navedenom terminu iznosi 20 odsto – naveli su iz Centra.

Nakon uspješnog koncerta Dragane Mirković, Nikoline Kovač i Dejana Petrovića sa “Big bendom”, koji su na Јahorini na Dan žena uveselili više od 4.000 posjetilaca, iz Olimpijskog centra “Јahorina” najavljuju još jedan koncert za početak aprila.

– U pitanju je dnevni koncert kojim će biti proslavljena najuspješnija skijaška sezona na Јahorini, a ime izvođača uskoro će biti poznato – naveli su iz Olimpijskog centra.

Iz ovog centra poručuju da će ovih dana biti zabilježeno dva miliona prolaza na žicama i najavili da će srećnog, dvomilionitog prolaznika, nagraditi.

U saopštenju je navedeno da je ovo najuspješnija zimska sezona na Јahorini i da rade na pripremama za ljetnu sezonu, jer im je cilj da ova planina živi 365 dana u godini.

– U planu je dodatno obogaćivanje ljetnih sadržaja, prvenstveno adrenalinskih, ali i dodatnih zabavnih i takmičarskih sadržaja, koncerata, trka zabavnog, takmičarskog, ali i humanitarnog karaktera – navode iz Olimpijskog centra Јahorina.

Iz ovog centra kažu da je u planu i izgradnja alpajn-kostera koji će ići sa vrha planine od jezera do platoa Poljice, a pored jezera planirani su dodatni sadržaji koji će svim posjetiocima omogućiti užitak na Јahorini i u ljetnom periodu.

 

 

(biznis.info)