Na vremenske uslove nemamo uticaj, ali zato proljeće već sada možemo unijeti u svoje ormare, prije svega odabirom boja. Jedna od najpopularnijih proljećnih boja definitivno je žuta.

Trendseterke vole sve nijanse, od svijetle pastelne pa do zagasite senf-žute, a uz odjeću u ovoj boji posežu i za omiljenim ženskim modnim dodatkom – torbom.

Ipak, torbu možete birati i u bilo kojoj drugoj boji, važno je da prati vaš stil i da uz pomoć nje vaša izdanja postaju autentična i drugačija.

Glavni dizajneri današnjice su odlučili da ovog proljeća nosimo klasiku i favorite iz jesenje sezone, prevashodno misleći na bucket modele.

Dizajneri nisu štedjeli na mašti i kreativnosti, te su stvorili modele koji će izazvati veliko zanimanje. Ni dame na našim prostorima neće ostati uskraćene za genijalnu tašnu u obliku prozirne torbe u kojoj se može nositi i boca šampanjca.

Kružne na rame

Ukoliko vam je klasična clutch torbica postala dosadna, najnovije varijacije na njen model u vidu kružnih torbica bi mogle da budu savršen model za vaše proljeće. One su šik, urbane, vedre i savršene za lagane šetnje koje ne iziskuju da u njih stavite samo mobilni, ruž, maramice i kremu za ruke.

Tanak, dugačak kaiš

Ovo je model koji nikada ne izlazi iz mode. Možete da ga nosite sa strane ili ukoso. Sama torba je vrlo kompaktna, čvrsta, od kvalitetne i polumekane kože. Dominira srednja, skoro pa mikroveličina.

Pod ruku

Ovaj trend je lansirao “Burberry” prije dvije sezone, a potom su ga ispratili i ostali brendovi. Savršen je za večernje, casual prilike i može da se nosi pod miškom, ili s puštenom rukom dok moćno hodate na visokim potpeticama. Takođe je zanimljivo da u paru sa torbom nosite i neki zanimljiv privjesak. U opticaju su torbe nalik pismo-tašnama od sjajne kože.

Četvrtaste s kratkim ručkama

Ovi modeli su proistekli iz uticaja sportske garderobe. Elegantnija su i prefinjenija verzija torbi koje smo viđali kod sportista. Pritom su savršena veličina za sve djevojke koje sa sobom nose mnoštvo stvari.

 

 

(Nezavisne)