-Sa željom da vam omogući da imate zdravu i jaku kosu, koja će laskati vašem izgledu i omogućiti vam da budete primjećeni u društvu, naše usluge usmjerili smo ka upotrebi vrhunskih preparata za njegu kose.

Preparati svjetski poznatih kozmetičkih kuća u saradnji sa našom procjenom, našim metodom koloracija i odabirom odgovarajućih tretmana, vratiće sjaj oštećenoj kosi, živost bojene kose i istoj podariti neophodan volumen koji će Vašu frizuru učiniti jedinstvenom i savršenom u svakom trenutku, poručuju iz salona “Madam” u vlasništvu Indire Cović koja je radila kao professionalni make up artist na Working for ABC models te Nivea BH Fashion Week.

Frizerski salon “Madam” vam nudi usluge kao što su šišanje, feniranje, farbanje, izvlačenje pramenova te svečane frizure.

Salon “Madam” također nudi i brojne druge njegujuće tretmane, koji će vašu kosu učiniti bujnom, mekanom i blistavom. Osim toga salon nudi i nadogradnju i geliranje prirodnih noktiju te korekciju obrva kao i profesionalno šminkanje.

Ugodan ambijent, profesionalna usluga i prihvatljive cijene pravi su razlog da posjetite bas ovaj salon. Priroda je dala svoje, na vama je samo da budete njegovani i lijepi uz pomoć onih kojima je posao vaša frizura.

Frizersko kozmetički salon “Madam” je jedan od tih koji će učiniti sve što je potrebno da sjajite svaki puta kada izađete iz salona.

Moderno opremljen salon pruža vam jedinstven osjećaj opuštanja i ugodnosti. Posjetite “Madam” i pružite sebi vrhunsku njegu ili zakažite termin na broj: 060/325-6395.

Adresa: Esme sultanije br. 10.
Radno vrijeme: Svakim radnim danom od 9-17 sati, a subotom od 9 do 15 sati

 

 

 

(Jajce Online/PROMO)