Nakon posjete Zavidovićima, Sanskom Mostu, Livnu, Novom Gradu te drugim gradovima širom Bosne i Hercegovine, potpredsjednik SDA i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović će narednih dana posjetiti Srednjobosanski kanton.

Posjeta će započeti dolaskom Džaferovića u Jajce, u petak 27. jula gdje će, u organizaciji OO SDA Jajce biti, održana tribina u velikoj sali Općine Jajce s početkom u 18.sati.

Nakon toga, Džaferović bi u subotu, 28.srpnja trebao posjetiti Gornji Vakuf, Donji Vakuf i Bugojno. Tom prilikom će u Pozorišnoj dvorani KSC-a Bugojno u 18 sati biti održana tribina „Razgovor s građanima“.

U ponedjeljak, 30.jula Općinski odbori SDA Vitez, Novi Travnik i Travnik će biti domaćini Šefiku Džaferoviću i delegaciji SDA BiH. Istog dana u 18.00 sati bit će upriličena tribina u Travniku, u Centru za kulturu.

Posjetu Srednjobosanskom kantonu kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefik Džaferović će okončati u utorak, 31.srpnja i to posjetom Kiseljaku, Kreševu, Busovači i Fojnici.

Kako je ranije govorio Džaferović, cilj ovih aktivnosti jeste da iz naroda čuje kako živi te na koji način SDA i on mogu doprinijeti stvaranju boljih uvjeta života za sve građane BiH.

 

 

(Jajce Online)