Intuicija je sposobnost da donesemo pravilnu odluku prema nekom svom unutrašnjem osjećaju, kao i mogućnost da osjetimo nešto što nas upozorava da treba da prestanemo da radimo ili da se sklonimo negdje.

Pogledajte koji znakovi Zodijaka imaju tu sreću da imaju najizraženiju intuiciju koja je uvijek u pravu.

Škorpija

Škorpije imaju izražen osjećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve proživljavaju kroz neku dubinu, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sljedeće što nadolazi. Svjesno preuzimaju rizik, iako im predosjećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa iz tog razloga nekada neće da poslušaju sebe, što se najviše dešava kada je u pitanju ljubav.

Strijelac

Kod Strijelca je intucija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, slijedi rad na intuiciji koja može biti jako velika. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu – intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto – važan događaj koji će uslijediti ili neke svari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome šta predosjećaju. Moto im je „ja osjećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost i izraženu intuiciju.

 

 

(Fokus.ba)