Srpskoj starleti Soraji Vučelić (31) prije sedam dana izgubio se svaki trag. Policija je sumnjala da je u inostranstvu, dok su njeni prijatelji i PR tim tvrdili da je nestala.

Bivša takmičarka rijaliti šoua ‘Big Brother’ iz 2011. odlučila je ‘prekinuti’ šutnju i konačno se javiti. Na društvenoj mreži objavila je fotografije i otkrila da se trenutno nalazi u sunčanoj Kaliforniji.

“Mogu je lomiti, ali ne i slomiti! Soraji ni mafija ne može baš ništa”, jedan je od komentara njenih pratioca.

Iako su neki sumnjali na to da se starleti dogodilo nešto loše, Soraja je ‘začepila usta’ svima i pokazala kako uživa na drugom kraju svijeta. Kao i na većini ostalih fotografija, grudi i brendiranu torbicu stavila je u prvi plan.

“Jako mi nedostaju moji prijatelji”, kratko je komentarisala.

Podsjetimo, Soraja je protjerana iz Srbije i proglašena bezbjedno rizičnom osobom. Naime, ona je po povratku iz Turske privedena na aerodromu u Beogradu. Tada su je, nakon zadržavanja granične policije, prvim letom deportovali za Crnu Goru čija je državljanka. Njen PR tim objavio je zabrinjavajuću poruku na društvenoj mreži Facebook.

“Moram napomenuti da imam informaciju da je nestanak Soraje prijavljen Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore i da čekamo na službeni ishod istrage, ako je informacija tačna. Takođe želim obavijestiti javnost da je Vučelić zadnji put locirana u Budvi 3. Juna”, napisao je PR tim, a nekoliko sati nakon poruka je izbrisana.

Nakon navedene poruke, crnogorski mediji su kontaktirali policiju, a njihova izjava nije se podudarala s porukom Sorajinog PR tima.

“Soraja Vučelić je 5. juna 2018. preko jednog od graničnih prelaza napustila Crnu Goru i otputovala u inostranstvo. Njen nestanak nije prijavljen policiji”, naveli su iz policije.

(24sata.info)