Slučaj Jajčanke koja je preko noći ostala bez gotovo svih pratilaca na Instagramu danima se prepričava u gradu na Vrbasu i Plivi

-Na Instagramu sam već tri godine i stekla sam naklonost više od dvije hiljade pratilaca, a gotovo svaka moja objava imala je minimum 1.000 lajkova i komentara. Ono po čemu sam bila dobro poznata bile su moje seksi fotke, poziranje sa bazena i fitnesa i redovno izvještavanje iz popularnih banjalučkih lokala, gdje sam preko dana ispijala kafe, a uveče se provodila, kaže Sara Lajkić.

Ona navodi da, kada se jedno jutro probudila i uključila svoj telefon, primjetila da je preko noći sa 2.000 pratilaca spala na samo 100! Potom je vidjela stotine direktnih poruka u kojima su je pitali šta se dešava sa njom i poručili da su se jako razoračarali u nju.

U početku joj ništa nije bilo jasno, ali kada je ušla na svoj profil šokirala se shvativši da je njen profil hakovan i da su umjesto provokativih fotografija postavljene neke sasvim druge i pristojne.

-Na mjestu gdje su bile fotografije iz teretane bile su slike iz biblioteke. Umjesto mojih selfi fotografija postavljene su neke na kojima perem suđe, usivam kuću i ribam wc, a hakeri su otišli toliko daleko da su na jednoj slici napravili foto-montažu gdje ja kao spremam zimnicu. Sve moje fotografije iz noćnog života u kojima poziram oskudno odjevena i ističem zadnjicu zamijenjene su nekima u kojima sam do grla zakopčana na misi u crkvi, još uvijek u šoku prepričava.

Ona je ovaj slučaj prijavila policiji te poručuje da se nada da će uspjeti povratiti svoje prave fotografije i armiju Instagram fanova.

 

NAPOMENA. Vijest je satiričnog karaktera.

 

 

(50 nijansi pive)