Motel “Stećak” nakon dugo vremena danas ponovo počinje s radom, a nalazi se u Vincu, koje je najveće naselje na Vrbasu između Jajca (12 km) i Donjeg Vakufa (24 km) s kojima je povezan modernom saobraćajnicom.

Motel raspolaže sa sedam soba apartmanskog tipa, odnosno s 24 kreveta u njima. Sve sobe su moderno opremljeno, imaju kupatilo kao i besplatan Wi-Fi te TV prijemnik.

Kapacitet sale restorana je 120 mjesta, a terase 50 s koje se pruža predivni pogled na srednjovjekovni Stari grad u Vincu.

Restoran vam nudi originalnost i autentičnost bosanske tradicionalne kuhinje, a u ponudi se izdvajaju razni specijaliteti tradicionalnih i internacionalnih jela, jela s roštilja, predjela, salata, pita ispod sača, janjećeg pečenja, poslastica itd.

Osim toga motel “Stećak” posjeduje savremno opremljenu salu za sastanke, odlična je lokacija jer se nalazi van grada Jajca, čine mjesto na kojem možete, uz toplo i mirno okruženje te ugodan i opuštajući ambijent osigurati vrhunske prezentacije, poslovne susrete i sastanke.

Ispred motela nalazi se privatni parking koji je besplatan za sve goste.

Motel “Stećak” je idealno mjesto gdje se putnici mogu odmoriti, ali gdje se može organizirati i sjajnu zabavu za vaše društvo.

 

 

(Jajce Online/PROMO)