U sportskoj dvorani u Jajcu je u subotu 21.4.2018. godine održano 51. Državno prvenstvo za djecu u borbama pojedinačno i katama pojedinačno i ekipno u karateu. Tehnički organizatori prvenstva su bili Karate savez Bosne i Hercegovine i Karate klub Kumite Jajce.

Na Državnom prvenstvu je nastupilo preko 900 dječaka i djevojčica iz 110 klubova iz svih krajeva Bosne i Hercegovine.

Takmičenje je ujedno bilo izborno i za Balkansko prvenstvo za djecu koje će se naredne sedmice održati u Beogradu.

-Slobodna procjena je da je naš grad posjetilo skoro 3.000 ljubitelja ove plemenite vještine. Dvorana je bila popunjena do posljednjeg mjesta i tražilo se mjesto više. Sve ovo je popratila Federalna televizija (FTV) kojoj se ovim putem zahvaljujem kao i našim prijateljima i vjernim medijskim pokroviteljima portalu Jajce Online.

Zahvale idu i našemu načelniku Edinu Hozanu kao generalnom pokrovitelju i svim našim sponzorima: Struktura d.o.o, Komotin d.o.o, Racks Prodiction BiH, Kolektiv Dječjeg vrtića Bare, Transmineral,Bogić Youth Hostel, Općina Dobretići, OŠ “13. rujan#, hvala Tvrtku Zrili koji je na sebi svojstven način popratio ovaj događaj.

Ali najveću zahvalu nose roditelji naše djece,a to su: Tarik Hadzić, Amila Hadžić, Ranđana Sudar, Luka Kokalović, Danijela Katić, Nevenka Barić Kokalović, Safet Karadžić, Josipa Jurišić, Zoran Jurišić naravno nas Dedo, kao i naši članovi i njihovi prijatelji.

Ujedno se zahvaljujemo rukometnom klubu, d a se neki ne uvrijede ako ih nisam spomenuo ali mnogo njih je na razne načine pomoglo da se ovaj projekta sprovede i završi bez najmanjeg negativnog momenta. Ovaj grad je oduševio sa svojim ljepotama sa svojim gostoprimstvom sve one koji su došli u nas grad. Siguran sam da smo bili odlični promotori ovih prirodnih i ljudskih ljepota koje nosi nas grad i da će se mnogi vratiti i biti opet naši gosti. Hvala svima još jednom – napisao je Ante Katić, trener “KK “Kumite” Jajce.

Državno prvenstvo BiH za djecu u karateu

Danas je u gradskoj sportskoj dvorani Jajce održano Državno prvenstvo BiH za djecu u karateu! Portal Jajce Online bio je medijski pokrovitelj ove iznimne manifestacije.

Publiée par JAJCE ONLINE sur samedi 21 avril 2018

 

 

(Jajce Online/foto: T.Zrile)