Uskrsni program je jedina manifestacija koja na nivou Općine Jajce obilježava najznačajniji kršćanski blagdan. Održava se već dugi niz godina s kontinuiranim porastom u kvaliteti, posjećenosti i opsegu.

Ovogodišnji Uskrsni koncert održat će se 3. travnja 2018. godine u Domu kulture u Jajcu s početkom u 19.00 sati, ulaznica je 2 marke, dok je za najmlađe ulaz besplatan.

Uz neizostavni Napretkov zbor i Mandolinski sastav koji će nastupati na ovogodišnjem koncertu uz Veliki crkveni zbor i zbor Frame Jajce, gost ovogodišnjeg svečanog Uskrsnog koncerta jest V.S. Arabella.

-HKD Napredak podružnica Jajce predstavlja jedino kulturno društvo u Jajcu koje svojim radom njeguje kulturu i tradiciju Hrvatskog naroda na području općine Jajce. Stoga Vas molimo da svojim dolaskom podržite Uskrsni koncert.

Nadamo se da će i ove godine kao i prethodnih, dvorana Doma kulture biti posjećena i da ćete zajedno s nama proslaviti naš najznačajniji blagdan te nastaviti tradiciju održavanja ovog kao i svih ostalih koncerata i manifestacija u organizaciji HKD Napredak podružnica Jajce, rekli su iz Napretka podružnice Jajce.

 

(hkd napredak jajce)