Život svakoga od nas obilježen je ljubavlju, podrškom i žrtvovanjem žena – naših majki, supruga, sestara i saradnica, zahvalni smo vam na tome. Na današnji dan prisjećamo se i svih velikih žena koje su se izborile za ravnopravnost i tako ispravile nepravdu i diskriminaciju kojima su žene bile izložene.

Obilježavanjem Međunarodnog dana žena razvijamo demokratsku svijest i obavezujemo se na nastavak djelovanja i ulaganja zajedničkih napora u svrhu ostvarivanja istinske ravnopravnosti žena i muškaraca.

Iako živimo u vremenima u kojima žene sudjeluju u svim sferama i segmentima socijalnog, kulturnog, političkog i privrednog života, postoje i manje svijetli primjeri u našem društvu u kojima su se žene prinuđene boriti za svoja prava. I tu tamnu praksu moramo mijenjati u svijetle primjere.

U vjeri i nadi da ćemo dostojanstveno i ravnopravno prolaziti kroz sve prilike i izazove budućeg vremena, ovim putem u ime Općinskog odbora SDA Jajce čestitamo vam Međunarodni dan žena, uz nadu da će u narednom periodu sve žene zauzeti svoje mjesto u društvu koje im pripada.

 

 

(Jajce Online/PROMO)