Počeci masaže datiraju iz davne prošlosti. Masaža, kao najstariji oblik liječenja, spominje se u kulturi starih naroda Azije, kod Egipćana, Grka, Rimljana… Znači da su ljudi i davno prije spoznali sve blagodati masaže tijela. 

U današnje vrijeme masaža u kombinaciji s fizikalnom terapijom ima nevjerojatan učinak na zdravlje i duh tijela, naravno ako je izvodi stručno osposobljena osoba.

Masažom djelujemo na tjelesno opuštanje i rasterećenje, pa ponekad i 15 minuta masaže može imati odličan učinak. Osim poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, smanjenja boli, masažom djelujemo i na izmjenu tekućine, poboljšanje probave, a također na nervni sustav i rješavanje stresa koji je u današnje vrijeme sve prisutniji u našem životu. Slobodno možemo reći da masažom poboljšavamo zdravlje, ali vršimo i njegu tijela.

U salonu za masažu “Apel promet” u Jajcu pod stručnim nadzorom fizioterapeuta, osim manualne masaže radi se i parcijalne kao i masaže lica. Osim toga pružaju usluge mjerenje razine šećera u krvi kao i tlaka. Također, rade i deiplaciju tijela te korekciju, oblikovanje i farbanje obrva.

Također postoji mogućnost uplate poklon bona, tako da svoje najdraže uvijek možete iznenaditi i razveseliti ugodnim poklonom na kojem će vam zasigurno biti zahvalni.

Dođite i uvjerite se sami u blagodati masaže tijela!

Salon za masažu “Apel promet”
Ulica Svetog Luke bb
Mob: 064/440-4592.

 

 

(Jajce Online/PROMO)