Dom za stare i iznemogle osobe počeo je sa radom 1. marta/ožujka 2016. godine. Nalazi se u srcu Bosne i Hercegovine, Jajcu, u ulici Maršala Tita, svega 500 metara udaljen je od centra grada.

Aura Vitalis nudi luksuzan smještaj i vrhunsku njegu i usluge za 37 korisnika. Od njege, higijene i ishrane pa do medicinskih usluga, radne terapije i društvenog života, sve je osmišljeno u cilju pružanja visoko kvalitetnih usluga kako bi se njihovi korisnici osjećali sigurno, ugodno i zbrinuto.

O korisnicima brine stručno osoblje koje čine medicinske sestre, njegovateljice, fizioterapeut i ostalo osoblje kojima je jedini cilj zdravlje, sigurnost i zadovoljstvo njihovih klijenata.

Kuhinja doma priprema tri obroka i užinu, kao i poseban režim ishrane prema potrebi.

Osoblje doma organizira individualne i grupne aktivnosti i društvene događaje, proslave blagdana, rođendana, društvene igre, izlete, razne kreativne radionice i grupe, jednom rječju cjelokupan kulturno zabavni život korisnika i uvijek je tu za savjet i razgovor kako se njihovi klijenti nikada ne bi osjećali usamljeno.

Dom nudi i medicinske usluge koje obuhvaćaju mjerenje krvnog tlaka, šećera, tjelesne temperature, pružanje medikamentozne terapije (unosa lijekova), davanje infuzije, obradu dekubitalnih rana, uvođenje katetera, itd.

Za sve specijalističke usluge medicinsko osoblje organizira poziv liječnika specijaliste ili transport do zdravstvenih ustanova ukoliko je potrebno. Dom svojim korisnicima pruža i fizikalnu terapiju, kao i masažu. U slučaju potrebe dom osigurava poziv hitne pomoći i prijevoz do odgovarajućih zdravstvenih ustanova.

Dom za stare i iznemogle osobe ‘Aura Vitalis’ je otvorenog tipa, te pruža obiteljsku atmosferu. Nudi kvalitetan smještaj po najmodernijim standardima. Sobe su moderno opremljene .

Naravno, pored smještajnog kapaciteta, tu su i prostorije za zajednički boravak i druženje, kuhinja i trpezarija, te dva velika kupatila. Za vrijeme toplijih dana, stanovnicima doma na raspolaganju je i velika terasa, pogodna za odmor i zajedničko druženje.

Obiteljski dom za stare i nemoćne ‘Aura Vitalis’ nudi stalni, tjedni i privremeni smještaj, te cjelodnevni i poludnevni boravak.

Tim ove institucije stoji vam na raspolaganju za sve informacije, savjete i pitanja. Uvijek su tu za vas! Od ponedjeljka do petka u periodu od 8 do 17 sati.

 

Za sva dodatna pitanja, možete ih  kontaktirati:

Dom za stara i iznemogla lica Aura Vitalis Maršala

Tita 63. 70.101 Jajce

tel: 030/659-480

E-mail: aura.vitalis@hotmail.com ili putem njihove web stranice.

 

 

(Jajce Online/PROMO)