Piše: Bare Pršlja

Poštovani prijatelji podsjećam Vas da smo danas ušli u prvu Nedjelju Adventa, odnosno dane radosti ili dobročinstva.

Dakle, nalazimo se u pred Božićnom ozračju, kada baš u ove dane cijeli civilizirani svijet, organizira razne humane akcije, prikupljanja, novčanih sredstava i druge pomoći siromašnim obiteljima, susjedima, prijateljima i našim poznanicima, a sve kako bi i oni kao ljudi na dostojanstven način doživjeli i osjetili uz našu nesebičnu pomoć radost Božića.
Zapitajmo se kao ljudska bića, što mi kao pojedinci činimo, te kako možemo i na koji način sve pomoći ovim potrebitim ljudima.

Molim Vas da i ove godine otvorimo svoja srca i pokažemo ljudski osjećaj i pomognemo našim susjedima, odnosno obitelji Stipana Alandžak. Podsjećam Vas da je Stipan 100% invalid od djetinjstva, koji nema nikakvih novčanih primanja, a da je njegova životna situacija, u istinu veoma teška najbolje svjedoči njegova supruga Smiljka, koja me često posjeti i zamoli za pomoć i prijevoz do travničke Bolnice, u kojoj se duži vremenski period Stipan liječi, zbog kronične bolesti.

Ona se najljepše zahvaljuje svima Vama od načelnika općine Ive Čakare, Vlade Vardić koji su iskazali volju da pomognu, rođaci Ivan i Vinko iz Slovenije, oni su već poslali svoje priloge čije sam koverte već uručio, te Petar Trupina iz Švedske koji je ovu obitelj obradovao svojom novčanom uplatom, i svi ostali koji su međuvremeno svoje male, a za njih i te kako velike novčane priloge uplatiti na njegov otvoreni račun, te mu na najljepši način uljepšajmo Božić, kao što su to već neki od nas učinili.

Svima Vama veliko H V A L A

Iz inozemstva možete uplatiti na:

ADDIKO BANKA DD
SWIFT: HAABBA22 ,
IBAN: BA393060252586864197
NA IME STIPAN ALANDŽAK,
UL; Kulina bana 13
70101 Jajce , BiH

Iz BiH možete uplatiti na:

HYPO ALPE-ADRIA BANK
br.računa 1537399953
transakcijski račun 306115-37399953-02

POŠTOM NA ADRESU:

STIPAN ALANDŽAK ,ULKULINA BANA 13, 70101 Jajce BiH,
Ili želite direktno kontaktirati na broj mobitela 0038763 725 174

 

 

(Jajce Online)