Apartmani “Vodopad”nalaze se u strogom centru grada Jajca, u neposrednoj blizini Muzeja Drugog zasjedanja AVNOJ-a i plivskog vodopada, jednog od 12 najljepših u svijetu.

Od Velikog i Malog Plivskog jezera udaljeni su samo 5 kilometra, a od skijaškog centra “Ranče” svega 18 kilometara. S obzirom na to da Jajce, osim ljetnog turizama ima i zimski, apartmani “Vodopad” smješteni su na idealnoj poziciji.

Ovaj apartman uključuje četiri prostrane, moderno opremljene sobe, od toga tri dvokrevetne i jednu trokrevetnu. Sve sobe imaju centralno grijanje, besplatan internet kao i nepohodne stvari za duži boravak u našem gradu.

Svaki apartman sastoji se od mini dnevnog boravka, soba za spavanje te vrhunski opremljene kupaonice. Osim toga posjeduju modernu kuhinju opremljenu sa pećnicom, frižiderom, perilicom posuđa i ostalim kuhinjskim inventarom.

Sve sobe u apartmanima „Vodopad“ sadrže vlastitu mini kuhinju i kupaonicu, dvije prostrane terase u objektu su na raspolaganju svim gostima, a uz sve to dostupna je i uslugu organiziranja raznih izleta za sve goste u živopisnu okolicu Jajca.

Doručak je dostupan isključivo na upit, a servira se na terasi, gdje gosti mogu uživati u panoramskom pogledu na Stari grad i ispijati svoju jutarnju kavu uz žubor Plive dok se niz sedrenu kaskadu visine 20 metara slijeva u Vrbas.

Apartmani „Vodopad“ udaljeni su svega 100 metara od autobusnog kolodvora i samo nekoliko koraka od živahnog šetališta.

Objekat “Vodopad” je potpuno obnovljen tijekom 2017. i jedan jedan je od rijetkih smještaja sa toliko jedinstvenom lokacijom.

 

Svi zainteresirani mogu se javiti putem sljedećih kontakt podataka:

Mob: (+387) 063 336 987

        (+385) 992 317 986 (Viber i WhatsApp)

E-mail: apartmanivodopad@gmail.com

           ivanglavas987@gmail.com

 

Više informacija možete pronaći na ovome linku.

 

DOBRO DOŠLI!

 

 

 

(Jajce Online)