Obitelj Mišković iz Travnika, koja posljednjih godina ima prebivalište u Zadru, odnedavno ima nesvakidašnji problem. Naime, jedini način za dolazak do svog doma je preko zida višeg od metra.

Kuća je napravljena 1978. godine, tijekom ratnih godina je srušena a država ju je obnovila prije desetak godina. Oduvijek je jedini način prilaska bio put pored susjedove kuće, ali odnendavno to nije više moguće jer je susjed koji živi u Njemačkoj preko cijele parcele izidao zid viši od metra, priča nam Anto Mišković koji već duže vrijeme sa svojom trojicom sinova i suprugom živi kao podstanar.

Kontaktirao je i Policijsku postaju čiji su službenici napravili zapisnik. Krajem studenog zakazano je i ročište o ovom predmetu a uskoro očekuje i vještake koji bi trebali izaći na teren i utvrditi činjenice.

Najveći mi je problem za suprugu i djecu kojima nije baš jednostavno prijeći preko zida, posebice noću, kazao nam je Anto i dodao kako se nada da će naći neko rješenje i da neće biti primoran odseliti se.

 

 

 

(drukciji.ba)