Povodom iznenadne smrti Branka Čavara načelnik općine Jajce Edin Hozan uputio je porodici telegram saučešća.

U telegramu se kaže:

Poštovana obitelji Čavar, duboko potreseni tužnom viješću o iznenadnoj smrti dragog nam Branka Čavara, prijatelja i saradnika, bivšeg načelnika općine Jajce, čovjeka koji je učino sve da Jajce bude grad svih njegovih stanovnika, upućujemo Vam izraze naše iskrene sućuti.

Prerani odlazak dragog nam Branka ostavio nas je nijeme. Njegova vedrina, neizmjerna dobrota, radinost i čestitost, a prije svega njegova ljudska toplina svima će nedostajati. Gubitak je nemjerljiv i nenadoknadiv za sve nas, njegove saradnike, posebno za vas, njegovu obitelj, ali i za sve one kojima je nesebično pomagao.

Teško je prihvatiti ovu tužnu vijest. Odlaskom gospodina Branka Čavara naš grad je izgubio vrijednog, odlučnog i odgovornog čovjeka, a Vi brižnog supruga, oca i brata. 

Pamtićemo ga po njegovim dobrim djelima za grad Jajce i sve njegove građane.

Iskreno suosjećamo s Vama u Vašoj boli“, navodi se u telegramu sućuti koji je Načelnik Općine Jajce Edin Hozan uputio porodici Čavar.

Povodom iznenadne smrti Branka Čavara, bivšeg načelnika Općine Jajce, u petak, 17.11.2017. godine u 10 sati u Velikoj sali općine Jajce biće održana komemorativna sjednica.

Pozivamo rodbinu, prijatelje i građane Jajca da prisustvuju komemorativnoj sjednici, uputio je Hozan.    

Ukop našeg istaknutog sugrađanina obavit će se u petak, na groblju “Donnje Mile” u 14 sati.

Portal Jajce online upućuje iskrenu sućut obitelji Čavar, a našem istaknutom sugrađaninu i velikom čovjeku Branku neka je laka jajačka zemlja. Zadovoljstvo nam je bilo surađivati s našim Brankom, čovjekom koji je bio vedrog duha i uvijek raspoložen za suradnju.

 

 

(foto: Jajce Online/općina jajce)