Emilija Boškić iz Mrkonjić Grada je zaludila žiri “Pinkovih zvezdica” ali i cjeli region. Svojim nastupima oduševljava iz emisije u emisiju, a brojni stučnjaci su složni. Zvijezda je rođena! Njen posljednji nastup 10. februara, kada je izvela pjesmu “Touch the sky”, bio je u najmanju ruku spektakularan. Teško je izdvojiti najpozitivnije komentare i komplimente o njenom savršenom pjevanju, vladanju scenom, dramskim momentima, stilu oblačenja, ali i kulturnom ponašanju i skromnosti.

– Svaki krug donosi veliko uzbuđenje, veliko iskustvo. Trudim se budem prepoznatljiva. Pjesme biram i vježbam sa svojom profesoricom Majom Manojlović, a za moj stajling se brine brend “Vanya Max”. Zbog njih je moja odjeća uvijek u skladu sa mojom ličnošću i pjesmom koju pjevam – rekla je Emilija, koja je u  međuvremenu postala i zaštitno lice ovog brenda.

Emilija je priznala da joj je njena majka najveća podrška.

– S obzirom na to da imam puno aktivnosti van škole, dobrom organizacijom i uz pomoć moje majke, moje najveće podrške, sve postižem. Imam tu sreću da nastavnici i direktor škole “Ivan Goran Kovačić” imaju razumijevanja za ove moje aktivnosti i izostanke sa nastave. Ipak, škola je prioritet pa često noću učim, a proizvod toga je odličan uspjeh – ispričala je kratko Emilija.

Jedan od nastupa Emilije Boškić možete pogledati u video snimku.

Uživajte!

(Avaz.ba)