Mladi talent Marko Jeličić osvaja terene nogometa i rukometa!

Podijeli članak:

Nije rijetkost da mladi sportaši u omladinskim uzrastima treniraju više sportova istovremeno, no iznimno je rijetka pojava da netko bude uspješan na oba sportska fronta. Međutim, predpionir NK Jajce, Marko Jeličić, svojim izvanrednim sportskim vještinama osvaja protivničke terene kako u nogometu, tako i u rukometu. U proteklom vikendu, Marko je u dresu RK Jajce na baražu za državno prvenstvo bio najbolji strijelac s čak 18 postignutih golova!

Marko Jeličić, mladi talent iz Jajca, istaknuo se kao iznimno darovit sportaš koji je uspješan kako na nogometnom, tako i na rukometnom terenu. U ovoj godini već je ostvario zavidne rezultate noseći dres Kraljeva. Svoju vještinu i preciznost pokazao je postigavši ukupno 14 golova, od čega 10 u futsalu i 4 u nogometu.

Ovaj iznimni talent pokazuje nevjerojatnu predanost i strast prema sportu. Marko je primjer mladog sportaša koji uspješno balansira između dva zahtjevna sporta, pružajući izvanredne rezultate u oba. Njegova sposobnost da bude najbolji strijelac u rukometu i da postiže golove u nogometu svjedoči o njegovoj izuzetnoj tehničkoj vještini, brzini i snazi.

Njegova mladost i iznimno sportsko znanje predstavljaju vrijednu imovinu za obje momčadi, a njegovi suigrači i treneri ne mogu dovoljno nahvaliti njegovu predanost i doprinos ekipi.

Očito je da Marko Jeličić posjeduje prirodni dar za sport, ali on također ulaže mnogo truda i rada u svoj napredak. Redovito trenira i usavršava svoje vještine kako bi postao još bolji igrač. Njegova sposobnost da dominira na terenu i ostvari iznimne rezultate u oba sporta svakako je rijedak talent koji treba cijeniti.

(Jajce Online/NK Jajce)

Podijeli članak:

Drugi su čitali

Pročitajte još članaka

U saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na magistralnom putu Tuzla – Sarajevo, u...

Bosna i Hercegovina je na današnji dan prije 30 godina, 2. juna 1993. godine,...

Prihodi od indirektnih poreza u prvih pet mjeseci 2023. godine iznosili su 4 milijarde...

Komandant 30. partizanske divizije Stanislav Galić naredio je 23. aprila 1992. formiranje 1. partizanske brigade. Za...

U subotu, 3. juna, održat će se centralni dio manifestacije obilježavanja zločina na području...

U sklopu Škole glume i govora Studio “Jazavac” i ove godine, kao završni rad,...