Banjalučki zimski grad Zimzograd ove godine biće otvoren od 14. decembra u 18 časova u Banjaluci, do 31. januara 2019. godine na novoj lokaciji u parku Mladen Stojanović.

Organizatori manifestacije navode da je u pitanju novi koncept koji će se prostirati na 15.000 metara kvadratnih, a posjetocima će pružiti poseban ambijentalni ugođaj, svjetlosnu čaroliju, gastronomsku ponudu, muzički program, avanturu i zabavu.

“Potrudili smo se da ambijent Zimzograda učinimo čarobnim i ugodnijim za sve naše posjetioce, uz brojne svjetlosne efekte i praznične dekoracije. U saradnji sa Davorom Modrušanom dizajnerom svjetla i Ninom Babić poznatom banjalučkom umjetnicom, osmislili smo poseban ugođaj sa preko 300.000 lampica, detalja i dekoracija. Za one mlađe posjetioce avantura je zagarantovana u Fun i Kids parku kao i druženje sa Djeda Mrazom u Coca Cola čarobnom selu. Takođe tu je i M:tel kugla koja skriva razna iznenađenja za naše posjetioce, a od 2. januara počinje Prointer škola klizanja na kojoj kojoj će moći učestvovati sve generacije i naučiti potpuno besplatno od profesionalnih trenera kako najbolje iskoristiti Ice park”, rekao je Marko Šiniković, portparol Zimzograda.

(AA)