Na današnjem 25. po redu tradicionalnom turniru u Slavonskom Brodu, pet takmičara Karate kluba “Kumite” Jajce su nastupili za reprezentaciju Karate saveza KSB/SBK, gdje su osvojili četiri medalje.

Ivan Katić je osvojio zlato u borbama, a Tomislav Katić srebro koje je zlatnog sjaja jer su on i njegov kolega Edin Smaka u finalu odradili jednu egzibicijsku borbu bez poena u cilju da HANTEI odluči pobjednika pri čemu su pokazali sportski i prijateljski duh koji se vrlo rijetko vidi i za koji su dobili ovacije i ogroman aplauz.

Patricija Jurišić i Rijad Mraković osvojili su brončane medalje u borbama, dok je Una Cerić-Zulum je imala borbu za medalju te nažalost nije uspjela osvojiti.

Osim medalja, Karate savezu KSB/SBK pirapao je čak u vrijednosti od 500 eura.

-Moramo napomenuti danje naša kantonalna reprezentacija osvojila nagradu kao najuspješniji sportski kolektiv/klub. Ovo je vrijednost koju čovjek samo može poželjeti.
Pokazali smo i borbeni, sportski,natjecateljski i nadasve prijateljski duh, rekao je Ante Katić, trener KK “Kumite” Jajce.

Kantolani savez vrijednu ekupi počastio večerom.

-Naime, savez je odlučio ovu našu ekipu počastiti zasluženom večerom. Sve čestitke našim takmičarima danas je bio poseban užitak biti trener i dio ove reprezentacije, istakao je Katić.

 

 

 

(Jajce Online)