Stranka ASDA želi da se zahvali svima onima koji su skupili hrabrost i odlučnost, odvojili svoje vrijeme i izašli na izbore.

Zadovoljstvo je bilo raditi u kampanji i sresti se s mnogim građanima ali i obići različita udruženja na nivou našeg kantona, te i kroz taj segment upoznati se s aktivnostima i potrebama društva u kojem se nalazimo. Bosna i Hercegovina, posebno srednjobosanski kanton, imaju potencijala za razvoj i ulaganje.

Radni tim, prije svega mladi koji su ovim izborima odabrali da djeluju kroz stranku A SDA, nastavit će aktivnosti i u budućnosti, prije svega kroz pripreme za općinske izbore koji slijede za dvije godine ali i različite projekte na poljima za koja su se zalagali kroz predizborne aktivnosti.

Još jednom, ovim putem, u svoje lično ime ali i ispred OO stranke ASDA SBK želim da se zahvalim svima koji su podržali i prepoznali potencijal ove stranke. Strankama koje su pobijedile poručujemo da odgovorno i savjesno prihvate obaveze i emanete koje su preuzeli, i za šta su ih građani izabrali.

Dali su vam još jednu mogućnost da odradite nedovršeno i doprinesete razvoju ove države i posebno srednjobosanskog kantona. Neka vaša prednost ne budu samo “fotelje, klupe ili stolice” koje su vam zapale u narednom mandatu već mogućnost djelovanja u cilju prosperiteta Bosne i Hercegovine i prije svega njenih građana.

Promjene su moguće, iako polahko, ali ćemo biti ustrajni! Vidimo se na Lokalnim izborima!

 

Medaga Hodžić, predsjednik OO ASDA Jajce

 

 

 

(Jajce Online/PROMO)