Nakon brojnih aktivnosti koje su imale u Sarajevu, dvadeset najljepših i najkompletnijih djevojaka BiH nastavile su putovanje prema hotelu Imperial u Vodicama, koji je domaćin ovogodišnjih priprema za veliko finale izbora Miss BiH za Miss svijeta.

Hotel Imperial je predivan hotel, koji ispunjava sve uslove za idiličan odmor i opuštanje. Tokom ljeta nude bogat animacijski program za odrasle i djecu, dok se u večernjim satima gosti mogu zabaviti uz raznovrstan zabavno-muzički program.

Najljepše djevojke u prekrasnom ambijentu hotela u posljednjih nekoliko dana pripremaju koreografiju, a Ines Jovanović, international booker and casting manager, s ljepoticama uvježbava njihov scenski nastup, te podučava djevojke kako se što bolje predstaviti na modnoj pisti, kao i na finalnoj večeri.

Osim toga, u toku su snimanja kataloga i videospotova, profesionalnih modnih fotografija za Babyliss Paris, kupaće kostime Exclusive Lingerie , te svečane večernje i koktel haljine Paradi Couture.

U slobodno vrijeme djevojke uživaju u širokoj ponudi hotela Imperial, skrivenog u prekrasnoj park šumi tik uz more, u fitnessu, masažama, ali i sunčanju i kupanju na prelijepom bazenu hotela.

Osim na bazenu, uživaju i na najljepše uređenim Vodičkim plažama, te raznim aktivnostima koje turističko središte Vodice nudi.

Finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2018. će se održati 30.09. godine, uz direktan televizijski prenos Federalne Televizije s početkom u 21h, a kompletan program je posvećen humanitarnoj akciji za pomoć Srednjoj muzičkoj školi u Tuzli.

 

 

(Jajce Online)